Prezenta impresionanta la alegerea deschisa a candidatilor PDM

septembrie 28th, 2014

Peste 40 de mii de persoane au venit până la ora 12.00 la secțiile de votare deschise în toate raioanele țării de Partidul Democrat pentru alegerea deschisă a candidaților săi în Parlament.

Potrivit informațiilor prezentate la Comisia Electorală a PDM, o prezență sporită a fost înregistrată în municipiul Chișinău, unde au votat peste 6 mii de persoane, în raionul Telenești au votat 2 mii de persoane, în Anenii Noi – 1,9 mii, în Dondușeni și Comrat – 1,7 mii. La Căușeni și Orhei au venit cca 1,5 mii de persoane.

”Alegerea deschisă a candidaților PDM se desfășoară la această oră în condiții normale, fără incidente de natură să perturbeze procesul de exprimare a votului. Rata de participare a depășit așteptările noastre, iar în unele raioane există riscul epuizării stocului de buletine înainte de a se închide secțiile de votare. Aceasta demonstrează că inițiativa PDM este de succes și reflectă așteptările oamenilor de a participa mai mult la luarea deciziilor”, a declarat președintele Comisiei Electorale a PDM, Sergiu Sîrbu.

Alegerile deschise ale candidaților PDM pentru listele electorale au demarat la ora 08.00 și se vor încheia la 20.00. În acest scop Partidul Democrat a deschis 42 de secții de votare în toate raioanele țării, câte una în UTA Găgăuzia și sectoarele municipiului Chișinău, și două secții de votare în Italia.Comments are closed.

Alte articole