Primul partid care anunță criteriile de selectare a canditatilor pe listele electorale

iulie 21st, 2014

“Ca să evitam cearta pentru un loc în listă, am stabilit reguli clare de joc: reprezentanții organizațiilor interne și de sector vor fi incluși în primii zece pe lista PDM pentru Chișinău în funcție de rezultatul obținut la alegerile parlamentare. Mai mult, în 2015 primarii și consilierii din sectoarele capitalei vor fi aleși prin votul direct al cetățenilor”, și-a anunțat Pavel Filip colegii.

Mesajul a fost transmis în cadrul unei întruniri a președinților organizațiilor primare din sectorul Buiucani, Chișinău.

Liderul Organizației municipale a PDM Chișinău, Pavel Filip, ministrul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor, le-a transmis membrilor democrați că oportunitățile de afirmare în politică și în PDM sunt deschise pentru cei care dovedesc că pot realiza lucruri concrete pentru cetățeni.

Prin acest mesaj, liderul Organizației municipale a PDM Chișinău a confirmat că promisiunea făcută de conducerea partidului, de a promova membrii pe baza rezultatelor și a meritelor, este respectată în PDM.

La rândul său, Președintele Organizației PDM Buiucani, Veaceslav Nedelea, a dat asigurări că echipa democraților din sector este pregătită să vină în sprijinul cetățenilor, prin diferite proiecte și măsuri.Un comentariu la “Primul partid care anunță criteriile de selectare a canditatilor pe listele electorale”

  1. Daniel spune:

    Ridica foarte mult calitate PD-ul prin aceste initiative, care pina la urma sint transparente si corecte cu membrii de partid care muncesc si obtin rezultate bune.

Alte articole