Ruptura din PCRM ajunge la congres

iulie 9th, 2014

Deputatul comunist, Grigore Petrenco, solicită liderului PCRM, Vladimir Voronin, să cedeze funcţia de preşedinte al formaţiunii, eventual în favoarea sa. Petrenco face apel către membrii Comitetului Central al PCRM să convoace congresul extraordinar al formaţiunii, la care să se realeagă conducerea partidului.

Grigore Petrenco mai afirmă că Partidul Comuniştilor poate câştiga alegerile din acest an, însă fără Vladimir Voronin, care a vândut partidul şi a acceptat rolul de opoziţie loială.

Deocamdata declarațiilor lui Petrenco nu au subscris alți doi fruntași PCRM excluși din conducerea formațiunii.4 Comentarii la “Ruptura din PCRM ajunge la congres”

 1. Dinis spune:

  Sa se rupa cum se rup ca tot nu mai revin la putere, ajunge , avem nevoie de o guvernare competenta si nu de revenirea la sapa de lemn.

 2. Viorel spune:

  Petrenco este un minciunos mare, un bandit adevarat. Arata cu degetul la altii, dar singur este in rahat pina in cap. In primul rind, dinsul sa raspunda in fata legii pentru faptul ca nu a platit impozite statului mai multi ani la rind. Asta inca pe vremea lui Voronin se intimplase.

 3. Ghenadie spune:

  Normal, in sfirsit Moldova se va debarasa o data si pentru totdeauna de acest partid care a facut o gramada de rau acestei tari. O data cu destramarea lui tara va trece la alta etapa total noua si performanta. Doar cu o guvernare democrata vom izbuti sa scoatem tara din greutati.

 4. Ilie spune:

  In cot ma doare pe mine de congres si ca mizeria asta de Petrenco se vrea sef, eu ma bucur ca odata cu aceste mizerii ce ies la suprafata acest partid pur si simplu moare si trece in tacere.

Alte articole