SANDA FILAT: Există nenumărate tehnici de a te proteja de „gura lumii”, dar cea mai bună rămâne UMORUL

februarie 20th, 2014

O femeie fericită este o femeie de succes, spune Sanda Filat, fosta soţie a politicianului Vlad Filat, într-un interviu acordat portalului allmoldova.com.

Sanda Filat vorbește deschis despre ce înseamnă să fii o femeie adevărată, cum trebuie să se comporte aceasta în  diverse situații, cum să devii o femeie de succes şi cum poate  face față bârfelor o femeie echilibrată.

Eroina interviului afirmă că „o femeie fericită este o femeie de succes. Fie în familie, fie în munca pe care o face, femeia se simte realizată și împlinită, atunci când este apreciată. Succesul ei, este starea ei de mulțumire. Pentru a trăi în această stare, e nevoie ca femeia să fie conștientă de propriile calități, care sunt foarte multe, cele mai importante fiind – sinceritatea, flexibilitatea, demnitatea, încrederea în sine și în oameni. ”

De asemenea, Sanda Filat  susţine că o femeie rămâne atrăgătoare daca rămâne ea însăși, daca e naturală, dacă e bine dispusă.

După divorţul răsunător de fostul soţ Vlad Filat, Sanda a trebuit să ţină piept bârfelor ce deveneau tot măi usturătoare în fiecare zi. Aceasta spune că o femeie echilibrată trebuie să scuture din cap și  să spună: „Doamne, iartă-i, că nu știu ce vorbesc!” și să mearge mai departe. „Știu că există nenumărate tehnici de a te proteja de „gura lumii”, dar cea mai bună rămâne umorul”, spune Sanda Filat.

Despre cum este percepută de publicul larg, eroina susţine că „nu mi-am propus sa fiu femeie-model. Încerc în toate aparițiile mele publice să fiu naturală, echilibrată, așa cum sunt în viață. Poate sunt unele femei care mă simpatizează pentru că eu le simpatizez, imi place să vorbesc cu ele și despre ele, mă bucur când pot să ajut pe cineva”.

Totodată, Sanda Filat spune că pentru a trăi frumos, trebuie sa vezi frumosul care te înconjoară, iar realitatea trebuie construită cu responsabilitate, nu cu teamă. „Trebuie să fim întotdeauna conștienți că dacă azi o piatră zboară spre noi, e piatra pe care cândva am aruncat-o noi înșine undeva sau spre cineva”, susţinea aceasta.

CITEŞTE INTERVIUL AICIAlte articole