SECRETUL frumuseţii Andreei Esca a ieşit la iveală. Este vorba de o şosetă

ianuarie 30th, 2014

Andreea Esca nu este doar cea mai talentata prezentatoare de stiri din Romania, dar si una dintre vedetele cu cel mai frumos ten din România. Iar secretul ei este o manusa minune, care seamana enorm cu o soseta flausata!
Sincera din fire, prezentatoarea Stirilor PRO TV recunoaste ca, din cauza agendei prea incarcate, nu are timp sa mearga in saloanele de infrumusetare. Din fericire, a gasit solutia salvatoare!

Secretul tenului perfect al Andreei nu este machiajul, ci… demachiajul! Faimoasa stirista marturiseste ca este o adevarata experta in aceasta tehnica. „Am recunoscut ca nu am deloc rabdare sa ma machiez, coafez si nici vreo oarecare pasiune in acest sens. Dar sunt experta in demachiaj. Sunt prima care ajunge in cabina de make-up dupa stiri sa-mi inlatur si cea mai mica urma de fond de ten. Si am mai recunoscut ca am gasit o metoda perfecta, astfel incat sa nu-mi ramana niciun por necuratat: manusa minune, un fel de soseta flausata„, povesteste Andreea Esca pe Facebook, potrivit cancan.ro.

Soseta flausata nu este singurul secret al prezentatoarei Stirilor PRO TV. Recent, vedeta TV a primit un aparat inteligent de curatat. „De curand, am primit insa si un aparat minune care functionează cu orice gel de curatat… I’m happy!„, a mai tinut sa precizeze Andreea Esca.

Andreea si manusa ei minuneAlte articole