„Sufletul meu e Moldova!”. Tinerii democraţi promovează Moldova într-un mod inedit

august 22nd, 2014

Tinerii democraţi se mândresc cu țara lor şi îi invită pe toţi moldovenii să-şi exprime patriotismul într-un concurs de fotografii pe Facebook, intitulat “Sufletul meu e Moldova”. Acesta este mesajul acţiunii pe care tinerii din PDM au organizat-o astăzi, 22 august a.c., lângă monumentul domnitorului Ștefan cel Mare din Chișinău.

Tinerii din Partidul Democrat au întâmpinat trecătorii cu un cadou simbolic, un tricou cu logoul concursului online “Sufletul meu e Moldova”, și s-au fotografiat împreună cu aceștia.

“PDM îi invită pe moldoveni să facă o declaraţie din suflet pentru Moldova, cu ocazia Zilei Independenței. Am ales să-i întâmpinăm pe trecători într-un loc cu însemnătate pentru noi, moldovenii – monumentul consacrat domnitorului Ştefan cel Mare. Noi, tinerii din PDM, ne mândrim cu istoria, cu oamenii şi cu frumuseţile patriei”, a declarat preşedintele Organizaţiei de tineret din Chişinău, Igor Usturoi.

Amintim că Partidul Democrat din Moldova a lansat un concurs online de fotografii.  Toți cei care doresc să participe la concurs pot transmite o fotografie despre Moldova și tradițiile sale până în ajunul Zilei Independenței, accesând aplicația “Sufletul meu e Moldova”, de pe pagina de Facebook a PDM, www.facebook.com/PDMoldova. PDM va premia, cu un aparat foto profesional, cea mai votată fotografie care descrie frumusețile țării noastre, în cadrul unui eveniment organizat pe 27 august.Un comentariu la “„Sufletul meu e Moldova!”. Tinerii democraţi promovează Moldova într-un mod inedit”

  1. Dorina spune:

    Treceam prin parc si intimplator am asistat si eu la acest flash-mob. Am ramas placut surprinsa 🙂

Alte articole