Sunstroke Project lansează UN NOU SINGLE cu o cântăreaţă cunoscută din Rusia. Iată cu cine ASCULTĂ PIESA AICI

ianuarie 31st, 2014

Băieții de la Sunstroke Project lansează un nou single în colaborare cu Mila Kulikova, «Разорву Мечты». La această piesă, Suntroke Project va filma un videoclip care va fi lansat în premieră la Moscova.

Mila este o cântăreață talentată, absolventă a “Fabricii de staruri – 6”, Rusia. Melodicitatea inedită şi prezenţa scenică încântătoare i-au garantat interpretei colaborări fructuoase cu artiști naționali și internaționali.

«Разорву Мечты» este o piesa tonică, provocatoare, cu un mesaj pozitiv. Acordurile electronice și beat-uri puternice se contopesc armonios cu vocea interpreților, transformând featuring-ul într-o creație muzicală de succes.

‘Suntem încântați de această coloaborare cu Mila Kulikova, și sperăm că piesa îi va cuceri pe ascultători. În acest an vom mai veni cu mai multe videoclipuri și melodii, pe care le vom lansa împreună cu noul nostru managment de care suntem foarte mulțumiți. Avem programate foarte multe concerte atât în Rusia cât și în Europa’ spune Serj Ialovitski, interpretul trupei Sunstroke Project.

Muzica este compusă de membrii Sunstroke Project și Vitalie Catană, cu un text realizat de interpreta Mila Kulikova.

Recent, băieții de la Sunstroke Project au filmat un videoclip la piesa „Amore” alături de trei domnisoare sexy.

mila_cover_2_opt_1Alte articole