Victoria Lungu şi-a găsit NAŞUL! Interpreta vrea SĂ SURPRINDĂ lumea showbiz-ului autohton

februarie 14th, 2014

Victoria Lungu şi-a găsit naşul! Recent revenită din Germania, unde a susţinut două concerte, interpreta şi-a făcut un cadou de Ziua Îndrăgostiţilor şi a semnat un contract de impresariat artistic cu  agenţia ART Z LUX | PR COMPANY, însemnând o relansare a artistei pe piaţa muzicală din Republica Moldova, însoţită de multe surprize plăcute pentru showbiz-ul autohton.

Împreună cu managerul său, Schiesser Herbert, vor face publică colaborarea în cadrul evenimentului Mirele şi Mireasa Anului 2013, organizat astăzi, unde se vor celebra şi cei şase ani în care revista a fost aproape cu sfaturi şi idei de cei ce vor să-şi lege destinele.

Povestea Victoriei Lungu îşi are rădăcinile din frageda copilărie, însă la 17 ani, atunci când a păşit încrezătoare în vâltoarea capitalei, copila de atunci a ştiut că va deveni artista de acum.

Interpreta şi-a dedicat viaţa muzicii uşoare, dar şi populare. A cântat iubirea şi a transmis-o ascultătorilor săi.

De-a lungul timpului a participat la numeroase festivaluri naţionale şi internaţionale în cadrul cărora a primit numeroase premii şi distincţii: Premiul II la Festivalul de Muzică Ușoară Buzău – 1992, premiul II la Festivalul Național de Muzică Ușoară „Clipa de noroc”, Chișinău− 1993, premiul I la categoria interpretare și Marele Trofeu la secția compoziție a Festivalului Internațional „Maluri de Prut”, Chișinău − 1999.

A colaborat cu mulţi compozitori şi textieri pentru a oferi publicului melodii pline de culoare şi sens, printre care Marian Stârcea, Valentin Dînga, Georgeta Voinovan, Anatol Dumitraș, Alexandru Cosovan, Ioana Sulac, Cezar Iulian Bălan, Grigore Vieru, Ianoș Țurcanu, Vsevolod Ciornei, Traianus şi alţii.

Artista susţine mii de concerte atât în țară, cât şi peste hotare: Ucraina, Georgia, România, Rusia, Azerbaidjan, Franța, Germania, Israel ș. a.

În anul 2013, Victoria Lungu, a surprins lumea showbiz-ului autohton, după ce a lansat melodia „Du-mă” alături de Jucătoru, în stil Hip-hop şi R&B. Odată cu noul proiect muzical Victoria Lungu  şi-a schimbat numele scenic în Vicky Lu. Interpreta a realizat şi un videoclip pentru noua piesă.

În noiembrie 2013, Victoria Lungu a lansat un duet, împreună cu sora sa mai mare, Galina. Muzica şi textul melodiei „Dragostea de soră” sunt semnate de interpreta de muzică populară, Doina Arseni. 

Pe lângă cariera de artist, Victoria Lungu a realizat mai multe emisiuni la Teleradio Moldova 1: „Vedete la bis”, „Buna dimineața”, dar și emisiunea de promovare a tinerelor talente „Ora micilor vedete”, de la Radio „Sănătatea”.Alte articole