Vlad Plahotniuc într-o ipostază surprinzătoare în VIP Magazin

noiembrie 7th, 2014

Vlad Plahotniuc în vizită la adevăraţii păpușari. Acesta este titlul interviului acordat de prim-vicepreședintele PDM pentru revista VIP Magazin. Plahotniuc a mers la teatru de păpuși „Licurici”, astfel luând în derâdere porecla de „păpușar” pe care i-a dat-o unii adversari de pe scena politică, transmite UNIMEDIA.

„Am vrut să le arăt respect adevăraților păpușari pentru meseria pe care o fac și pentru talentul lor, să le ofer un fel de reparație morală pentru faptul că unii încearcă să dea o conotație negativă unei meserii atât de onorabile”, a declarat politicianul în cadrul interviului..

Potrivit lui, păpușarii sunt cei care aduc bucurie copiilor. „Pot să vă spun că munca unui păpușar este incomparabil mai grea decât cea a unui politician, dar cu siguranță și mai prost plătită”, a menționat Vlad Plahotniuc.

Prim-vicepreședintele PDM a spus, în glumă, că se va face adevărat păpușar după ce se va retrage din politică. „Cine știe, poate când mă voi retrage din activitatea politică, mă voi face păpușar adevărat. Glumesc, desigur”, a conchis acesta.

Vedeți interviul integral pe VIP Magazin.2 Comentarii la “Vlad Plahotniuc într-o ipostază surprinzătoare în VIP Magazin”

  1. Mihai spune:

    Trebuie sa recunosc ca Plahotniuc din m-a uimit. Sa fie dar intr-un ceas bun si sa vedem teatrul Licurici modernizat.

  2. Mihai spune:

    Trebuie sa recunosc ca Plahotniuc din nou m-a uimit. Sa fie dar intr-un ceas bun si sa vedem teatrul Licurici modernizat.

Alte articole