Andrian Candu îi pune la punct pe „tendențioşi”: Sunt oameni care urăsc Moldova

noiembrie 21st, 2014

Mesaj pentru cei care au preluat in mod intentionat eronat un interviu dat de mine, ii rog sa citeasca aceasta precizare, nu ma astept sa aiba bunul simt sa o si publice, din moment ce au preluat cum au preluat.  Atat cand am fost in China, SUA, Germania, cat si in alte tari europene, eu am discutat despre necestitatea de a atrage investitii noi, de a aduce investitori importanti in Moldova, iar asta nu doar pentru Moldtelecom sau Calea Ferata (CFM), ci pentru toate domeniile economice din tara. La fel am facut si in interviul aparut in presa rusa, evident ca ne dorim investitori importanti si din Federatia Rusa.

Daca nu ar fi existat rea vointa in preluarea acestui interviu, autorii ar fi facut precizarea ca exact acest discutii le-am avut in SUA, tarile Europei si China. Interesant e ca atunci nu au publicat nimic cand le-am propus americanilor, europenilor sau chinezilor – sa investeasca in tara noastra. Pot sa zic ca in domeniul securitatii energetice, care chiar de curand am lansat discutii unde deja expertii tehnici ai investitorilor americani sunt in tara, examinand lansarea proiectului la inceputul anului viitor. Vorbesc de o investitie de peste $52 mln si cu potential de a crea locuri de munca in tara de peste 3000, precum si alte demarari care vor fi de curand din Germania sau alte state UE, iar in decembrie intentionez sa merg din nou in China de a discuta concret implicarea capitalului fianciar chinez in dezvoltarea Moldovei. Este insuficient, trebuie si mai mult de muncit.

O spun inca o data, Moldova are nevoie de investitori importanti si seriosi din toate partile lumii, asta e si motivul pentru care in scurtul meu mandat in fruntea MEC (de doar 3 luni) am batut mii de kilometri, tocmai pentru a le explica cat mai multor investitori importanti de ce Moldova este atractiva, si este atractiva, de asta ma mandresc de tara noastra.
Sperietorile acestea electorale si preluarile tendentioase nu fac decat sa arate cat de mult urasc Moldova cei care stau in spatele unor astfel de actiuni. Iar noi cunoastem cu toti cine sunt persoanele respective si de ce fac aceste lucruri. Asa ca, dragi prieteni, pe 30 noiembrie iesiti la VOT!

Sursa: Facebook/Andrian CanduUn comentariu la “Andrian Candu îi pune la punct pe „tendențioşi”: Sunt oameni care urăsc Moldova”

  1. Nic spune:

    Da PD-ul iubeste tara , dar mai mult banii si Rusia. Drept dovada concesionrea aeroportului si vinzarea actiunilor bancii de economii. Mai intii aduc intreprindeile aproape de faliment ca mai apoi sa le cedeze aproape gratis Rusiei. Asa acum seprocedeaza cu Moldtelecomul , calea ferata si alte obiectesi intreprinderi gestionate de PD

Alte articole