Marian Lupu: PDM elaborează un plan economic pentru dezvoltarea Republicii Moldova

septembrie 22nd, 2014

Partidul Democrat din Moldova (PDM) a demarat procesul de elaborare a unui plan economic pentru dezvoltarea ţării bazat pe analiză, bunăstare, creștere. Anunţul a fost făcut de președintele formaţiunii, Marian Lupu, în cadrul unui forum al democraţilor.

„Acest plan strategic vine să pună accentele pe acțiunile planificate de către PDM pentru următorii patru ani. Pornim de la ideea că nu putem avea o creștere economică fără o creștere a bunăstării cetățenilor. În stabilirea obiectivelor am pus în evidență câteva din elementele cheie pe care se va axa PDM în politicile promovate. Venim cu idei ambițioase, dar foarte necesare pentru dezvoltarea infrastructurii economice și sociale. Vom pune un accent puternic pe crearea infrastructurii drumurilor, vom continua acțiunile de dezvoltare regională, pentru a aduce locurile de muncă mai aproape de oameni”, a punctat liderul democrat.

Amintim că peste 200 de reprezentanți ai mediului de afaceri, experţi din diverse ramuri ale economiei din Moldova, miniştrii şi liderii democraţi, au participat, astăzi, 22 septembrie, la Forumul ”Dezvoltarea Moldovei: creştere economică pentru bunăstarea cetăţeanului”, organizat la Chişinău de Partidul Democrat din Moldova.

În cadrul evenimentului au fost dezbătute probleme de business, perspectivele afacerilor în Moldova, oportunitățile de investiții din țara noastră, scopul final fiind identificarea celor mai bune soluţii de dezvoltare economică în beneficiul cetăţenilor.

La invitaţia democraţilor, la eveniment au participat reprezentanţi ai marilor companii prezente pe piaţa din Republica Moldova şi exponenţi din toate zonele de business, care şi-au prezentat viziunile privind modalitatea de soluționare a problemelor economice ale țării.Un comentariu la “Marian Lupu: PDM elaborează un plan economic pentru dezvoltarea Republicii Moldova”

  1. Oleg spune:

    Cred ca experienta lui Lupa din cadrul Ministerului Economiei are o viziune argumentata in vederea proceselor pe care urmeaza sa le parcurga economia RM p/u a inregistra o crestere esentiala

Alte articole