Vlad Plahotniuc: Viitorul economic al Moldovei este nemijlocit legat de încrederea pe care o au investitorii străini în stabilitatea ţării

septembrie 22nd, 2014

Prim-vicepreşedintele Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc, a declarat în cadrul Forumului PDM „Dezvoltarea Moldovei: creștere economică pentru bunăstarea cetățeanului” că democraţii trebuie să ofere economiei Moldovei şansa de a-şi împlini în întregime potenţialul său de dezvoltare, iar acest potenţial este, în primul rând, crearea locurilor de muncă.

„Dezvoltarea Moldovei este o temă pe care PDM a decis să o abordeze cu cea mai mare seriozitate, printr-o abordare cu toţi doritorii din Partidul Democrat şi nu numai şi este extrem de important şi îmbucurător faptul că la acest forum sunt prezenţi nu doar deputaţi şi miniştri ai PDM, dar şi experţi independenţi, oameni de afaceri, reprezentanţi ai societăţii civile, asta înseamnă că noi putem şi vom aborda lucrurile complex, putem să auzim mai multe voci, putem să folosim potenţialul mai multor oameni. Putem şi trebuie să vorbim astăzi deschis, despre ce am reuşit să facem şi despre ce ne aşteaptă şi ce ne aşteaptă să facem în continuare”, a spus prim-vicepreşedintele PD.

“Este timpul să realizăm că oamenii vor dezvoltarea şi progresul aici acasă. Progresul este acceptat acum, nu într-un viitor nedefinit, Aici şi acum. Modernizarea Moldovei nu trebuie percepută ca o iluzie, dacă noi acţionăm inteligent, această modernizare poate veni în câţiva ani. Oamenii aşteaptă asta, noi putem şi vom face asta!”, a menţionat Plahotniuc.

Prim-vicepreşedintele PDM este încrezut că viitorul economic al Republicii Moldova este nemijlocit legat de încrederea pe care o au investitorii străini în stabilitatea ţării. “Noi suntem obligaţi să păstrăm stabilitatea ţării noastre. În acelaşi timp, noi ştim că o democraţie puternică, o democraţie dezvoltată este cea mai mare garanţie pentru investitorii străini. Deci, noi suntem obligaţi să păstrăm şi să dezvoltăm democraţia în ţara noastră”, a mai menţionat politicianul.Comments are closed.

Alte articole