Studio Webmaster îți îndeplinește visele!

martie 25th, 2017

Compania IT  activează în domeniul creării ,dezvoltării,promovării site-uilor. O parte semnificativă o are elaborarea aplicațiilor mobile. Versați în domeniul dat,suntem gata sa vă ajutăm în realizarea visurilor și ideilor în realitate.

Suntem de 10 ani pe piața internaționala și deținem o experiență decentă prin colaborarea cu clienții din Estul Europei și vecinii noștri. Oferim diverse servicii de la creare site-uri pina la dezvoltarea de aplicatii mobile  și ne subordonăm la cerințele  clientului. Noi lucram conform legii „Clientul are întodeauna dreptate”. Pe tot parcursul activității companiei,circa 1500 de proiecte  în domeniul web programării, au fost cu succes finalizate. Pentru a obține  astfel de rezultate, noi  am  întrecut mulți concurenți în domeniul dezvoltării IT-ului. Alegând compania noastră,  contribuiți nemărginit la dezvoltarea bussiness-ului dvs.  Fii sigur de profesionalismul nostru!

În dezvoltarea site-ului, echipa noastră analizeaza comanda și gasește o abordare individuală pentru fiecare client! Principala  noastră sarcină este de a oferi un produs de calitate în domeniul tehnologiei informaționale,care respectă standardele internaționale.

Dupa crearea unui site, compania noastră îl dezvoltă. Promovarea site-ului în complexitate, vizeaza  creșterea traficului  prin rezultatele căutarii cererilor vizate. Numărul de vizitatori  a site-ului dvs. poate crește în mediu de 5 sau de 10 ori! Sistemul de căutare selectează cel mai bun site dupa volumul de conținut, factorii comportamentali, autoritatea etc. Dupa procesul de optimizarea interna a site-urilor si de promovare a site-uli, dvs. obțineți un raiting mai înalt, un nou public  țintă, avantaj competitiv, popularitatea brandului  în internet. Promovarea se realizează pe rețelele de socializare și asigură publicația știrilor și trasformarea abonaților-în potențiali cumpărători. Dvs. puteți lua cunoștintă cu feedback-urile clienților noștri pe site-ul serviciilor  SMM.

Promovarea și dezvoltarea site-ului va fi coordonată  de  IT-echipa a companiei  Studio Webmaster. O echipă formată din tinerii profesionaliști, avizați în domeniul  IT, plini de enrgie, idei noi și multă istețime!  Echipa noastra posedă calități, cum ar fi responsabilitate, creativitatea, abilitatea de a face față sarcinilor de orice complexitate într-un timp fix. Cheia unui rezultat productiv este abilitatea de a se relaxa în mod corespunzător. În biroul nostru modern se află un Xbox și jocuri de masă. Munca în echipă, recrearea comună ne debarasează de certuri , idei negative ci crează o atmosferă plină de prietenie și optimism. Teambuilding prosperă atunci, când angajatorii se ajută reciproc și au grijă unul de celălalt.

Noi suntem gata să vă ghidăm în domeniul serviciilor IT. Rezultatele  vă vor uimi și veți fi satisfăcuți!  Fiți siguri de profesionalismul  companiei Studio Webmaster!

Contacte:

Studio Webmaster

Adresa: Miron Costin 15\1

website: https://webmaster.md/

Mob: +(373) 60-10-6666

Studio Webmaster Studio WebmasterAlte articole