Fotografii inedite! Vlad Plahotniuc alături de cele mai mari vedete din Rusia: Baskov, Vaikule, Malahov și Galkin

noiembrie 27th, 2014

Prim-vicepreşedintele Partidului Democrat Vlad Plahotniuc a plasat pe pagina sa de facebook poze cu vedete cunoscute ale showbiz-ului rusesc. Imaginea îi surpinde pe aceştia în timpul unei discuţii aparent amicale, într-o atmosferă prietenoasă, scrie hotnews.md.

”Dragi prieteni. Aseară am petrecut clipe minunate cu prietenii mei din Moscova, artiştii Filip Kirkorov, Laima Vaikule, Nicolai Baskov, Maxim Galkin, Andrei Malahov, oameni minunați, care dincolo de faptul că sunt mari artiști ai Rusiei, mie îmi sunt și prieteni vechi și dragi. Ne leagă amintiri frumoase”, scrie Plahotniuc pe contul său.
El aminteşte şi de concertul grandios pe care PDM îl organizează diseară în Piaţa Marii Adunări Naţionale: ”M-am bucurat enorm să-i invit în Moldova, pentru un mare concert oferit cetățenilor de către PDM, cu ocazia Zilelor Brâului moldovenesc. Astăzi va fi un concert la fel de grandios ca și cel de ieri, când ne-au delectat cu cântecele lor Toto Cutugno și artiștii veniți din Italia, Marea Britanie și România, printre care în mod aparte vreau să o menționez pe Anastasia Lazariuc”.

Prim-vicepreşedintele PDM îi invită cu această ocazie pe cetăţeni să meargă la concert. ”Vă asteptăm diseară, în PMAN, începând cu orele 18.00, la un spectacol fără precedent, care sunt sigur ca va fi concertul anului în Moldova”.

galkin1

galkin2

galkin3

galkin4Un comentariu la “Fotografii inedite! Vlad Plahotniuc alături de cele mai mari vedete din Rusia: Baskov, Vaikule, Malahov și Galkin”

  1. Solon spune:

    Interesant cît bani alocă VP în buget dacă nu are restanțe bravo lui. Oare chir doriți ca el să aibă soarta odraslelor unor secretari generali cînd copiii lor erau alcoolici ?? De unde vine ura contra celor prosperi?? oare nu de la sărăcia spirituală a fiecăruia. Din invidie ?? De ce el și nu altul ?? Dacă e om cinstit în fața fiscului, slavă lui Dar dacă nu… …

Alte articole