Voronin despre alianțele post electorale cu PSRM și Patria: „Doamne ferește!”

noiembrie 25th, 2014

Partidul Comuniștilor nu va face coaliții postelectorale cu Partidul Socialiștilor din Republica Moldova sau cu ”Patria”. Este declarația liderului PCRM,Vladimir Voronin, invitat aseară, la emisiunea Fabrika de la Publika TV.

„Doamne ferește. Cu nimeni nu vom face coaliţie. Noi avem coaliție demult, cu poporul Republicii Moldova„, a declarat Vladimir Voronin.

Liderul PCRM a subliniat că partidul pe care îl conduce nu va face niciodată alianțe cu trădătorii: ”Cu trădătorii, cu toți aceștia care coaliție? care blocuri? care înțelegere? nici nu se discută. Orice trădare e trădare cu ce n-ar fi explicată, categoric. De aceea cine n-ar trăda, cu orice interes, cu orice scop, el este trădător și rămâne trădător pentru totdeauna”.

În ultimii ani, numeroși membri PCRM au părăsit formațiunea şi au aderat la alte partide politice. Ei şi-au motivat decizia prin faptul că nu sunt de acord cu politica autoritară a liderului comunist.

De asemenea, liderul Comuniștilor, Vladimir Voronin, consideră că Partidul Socialiștilor, condus de Igor Dodon, trebuie exclus din campania electorală. Și asta pentru că formațiunea ar reprezenta un bloc electoral camuflat.Comments are closed.

Alte articole