(P) Mio Technology, unul dintre cei mai renumiți producători de dispozitive GPS la nivel mondial, se lansează în Moldova cu o gamă largă de camere

octombrie 19th, 2016

Mio Technology, unul dintre cei mai renumiți producători de dispozitive GPS la nivel mondial se lansează în Moldova cu o gamă largă de camere.

● Camerele video de bord MiVue cu filmare Full HD sau Extreme HD, GPS şi WIFI
● De ce să utilizaţi o cameră video de bord?

Unul dintre cei mai renumiți producători de dispozitive GPS la nivel mondial se lansează în Moldova cu o gamă largă de camere MiVue, începînd cu sortimentul entry level pîna la cele mai sofisticate modele.

Camerele Mio
Mio MiVue este soluția ideală pentru orice tip de vehicule deoarece au capacitatea de a înregistra imagini clare din timpul călătoriilor, oferind siguranță conducătorului. Noile dispozitive video se pot transforma în martorul dumneavoastră ocular și constituie o protecție în plus atunci când vine vorba de accidente. Camerele Mio MiVue sunt perfecte pentru cei care vor să filmeze momentele inedite din timpul călătoriilor, dar în același timp, pot fi dovada perfectă în cazul unui accident. Mai mult decât atât, cu noile dispozitive video puteți împărtăși momentele filmate împreună cu prietenii.

Martor ocular de încredere
Senzorul integrat, cu 3 axe, înregistrează direcţiile de deplasare pe o diagramă cu unde. Aceasta va arăta punctul de provenienţă și forța impactului, chiar și în cazul unei coliziuni auto din spate, devenind astfel martorul ocular de încredere în relația cu asiguratorul. După conectarea dispozitivului la computer, utilizatorii vor putea analiza direcția de mers și datele rezultate în urma unei eventuale coliziuni. Modul foto permite realizarea de instantanee ce includ coordonate GPS, pentru a evidenția eventualele dovezi ale impactului.

Caracteristici comune MiVue:
● Unghi larg de vizualizare
Lentile cu unghi larg de pina la 150° pentru a surprinde fiecare detaliu în momentele critice.
● G-Sensor cu 3 axe
Înregistrează direcția și forța, inclusiv în timpul impactului, a întoarcerilor și a  accelerației.
● Sistem de prindere rotativ
Aparatul este ușor de rotit, în orice unghi se dorește, pentru colectarea de probe video.
● Comutarea la modul fotografie
Folosiți camera video auto ca pe un aparat de fotografiat pentru colectarea probelor în caz de accident (pină la 4 megapixeli). Imaginile includ coordonatele GPS, astfel încât să știți care este locul exact în care s-a întâmplat.
● Alerte de viteză
Printr-un sunet, sunteți informați dacă depășiți limita de viteză.
● Pornire automată
Începeţi filmarea când introduceţi cheia în contact pentru a porni maşina.
● MiVue Manager
Interfaţa intuitivă vă permite să parcurgeţi clipurile video înregistrate dispunând de control asupra vitezei. Înregistrează direcţiile dvs. de conducere cu ajutorul senzorului G cu 3 axe pentru analiză post-accident. Îmbinaţi clipurile video înregistrate şi partajaţi-le pe site-uri media de socializare, precum YouTube™ şi  Facebook®.

Camerele MiVue din gama High End:
Mio a anunțat extinderea portofoliului de camere DVR pe meleagurile autohtone, iar noutățile sunt: Mio MiVue 688 Touch cu sensor Sony și Mio MiVue 698 Dual – al doilea echipament fiind capabil să monitorizeze atât traficul din fața automobilului cât și cel derulat în spatele mașinii.

Mio MiVue 688 Touch:
● senzor optic CMOS preluat de la Sony, f/1.8 de înaltă calitate pentru o imagine optimă şi calitate superioară, în special în condiţii de iluminare slabă
● înregistrează în format H.264 pe cardul de memorie ce merge a fi atașat în slotul dedicat.

Mio MiVue 698 Dual:
● cameră propriu-zisă montată pe parbriz, iar a doua cameră pe luneta autovehiculului;
● cele două camere integrate pot fi operate simultan, iar display-ul de 2.7 inch suportă o împărțire a ecranului astfel încât să redea conținutul înregistrat în ambele zone;
● camera frontală are un obiectiv cu diafragmă de f/1.8, mecanism cu șanse lentile din sticlă şî filmează la o rezoluție Extreme HD de 2304x1296p cu 30 fps, iar camera spate suportă înregistrare la 1080p cu 30 fps, f/2.0 şi câmp vizual de 150 grade pentru ambele unități;
●fișierele sunt stocate pe cardul de memorie, în format H.264.

DespreMio Technology:
Mio Technology este parte a companiei MiTAC International Corp . Mio dezvoltă şi promovează produse ce permit utilizatorilor să beneficieze de cele mai noi dezvoltări tehnologice din domeniul serviciilor mobile.
Compania a fost fondată în mai 2002 şi desfășoară operațiuni pe piețele din Taiwan, China, Europa, America de Nord, Australia, Japonia şi Coreea de Sud. Mio are în prezent peste 900 de angajaţi în întreaga lume şi îşi comercializează produsele în peste 38 de ţări http://eu.mio.com/ro_ro/

De unde cumpăr:
CC „SUN SITY”
CC „JUMBO”
CC „ATRIUM”

Informaţii suplimentare
http://www.mio.md/

P.Comments are closed.

Alte articole